Annet van Kruiningen

Annet van Kruiningen is vanuit Hogeschool NHL Stenden verbonden aan de minor. Ze is ondernemer vanuit deGenen (www.degenen.nl) en docent Marketing Communicatie voor de opleiding Commerciele Economie.

 

Annet van Kruiningen"k vind het zo geweldig om te zien hoe deze jonge mensen zich ontwikkelen en hoop dat ik ze met mijn ervaring als docent en ondernemer verder kan helpen."
Hogeschool:NHL Stenden
Functie:Docent NHL Stenden (Leeuwarden)

Hallo Ik ben Annet! Ik ben ontzettend blij dat ik me sinds semester 2 2019 onderdeel van dezeĀ  minor mag noemen. Ik krijg ontzettend veel inspiratie en energie als ik zie wat dat er zoveel studenten zijn die vanuit hun passie, door te ondernemen de wereld weer een stukje beter en mooier maken! Ik vind het zo geweldig om te zien hoe deze jonge mensen zich ontwikkelen en hoop dat ik ze met mijn ervaring als docent en ondernemer verder kan helpen. Waarbij ik dan zelf ook zoveel leer van en over deze nieuwe generatie ondernemers!

Waar kan ik je mee helpen
Vanuit mijn eigen bedrijf help ik bedrijven met branding, content marketing en storytelling. Mocht je hulp, training of inspiratie willen op dit gebied, neem dan vooral contact met me op!