Eelco Bakker

Eelco Bakker is directeur van Stichting De Noorderlingen en initiatiefnemer vanaf het eerste uur. Hij is naast zijn activiteiten voor de stichting ook inhoudelijk actief als business developer en uitvoerder van meerdere workshops in het programma’

Eelco Bakker"Ik heb een zeer breed en divers netwerk in het noorden dat ik graag inzet voor het programma."
Hogeschool:De Noorderlingen
Functie:Oprichter De Noorderlingen

Hallo, ik ben Eelco! Het programma De Noorderlingen heb ik samen met een team docenten van de hogescholen bedacht in 2012. Sinds de start in september 2013 ben ik actief als projectleider en inmiddels directeur van de Stichting. Naast deze formele rol heb ik gelukkig ook de kans om actief een bijdrage te leveren aan het programma. Elk half jaar start weer een nieuwe groep ambitieuze studentondernemers. Ik prikkel ze graag met vragen over hun businessmodel, groeistrategie en de onderliggende cijfers. Het blijft mooi om te zien waar deze jonge ondernemers mee starten en hoe ze in 5 maanden tijd enorme groeistappen zetten, zowel zakelijk als persoonlijk. Ik heb de laatste 10 jaar honderden jonge bedrijven begeleiding gegeven en ben zelf co-founder van enkele startups. Deze ervaring zet ik graag in voor De Noorderlingen!

Waar kan ik je mee helpen?

Ik heb een zeer breed en divers netwerk in het noorden dat ik graag inzet voor het programma. Op deze manier hebben al een mooi partner en coach netwerk opgezet. Studentondernemers kunnen bij mij ook terecht met vragen over hun businessmodel, als ze op zoek zijn naar een investeerder of als ze willen sparren over de juiste groeistrategie!