Louisa Penning

Aankomend jaar loop ik met heel veel plezier stage op het gebied van communicatie en eventmanagement.

Louisa Penning"If you can believe, you can achieve!"
Hogeschool:NHL Stenden Hogeschool
Functie:Stagiair 'Communicatie & Events'

Hi ik ben Louisa! 23 jaar en woon in Groningen. Aankomend jaar loop ik met heel veel plezier stage op het gebied van communicatie en eventmanagement.

Als kind wilde ik graag al de controle hebben en activiteiten organiseren. Vandaag de dag hou ik er van om uitjes of feestjes te organiseren voor de mensen om mij heen. Door mijn vorige studie heb ik mijn passie voor organiseren ontdekt. Ik heb destijds een modeshow georganiseerd voor 800 man.

In de studie die ik op dit moment volg ben ik volledig ondergedompeld in de wereld van Leisure en Eventmanagement. Hierdoor ben ik staat om goed te kunnen plannen en flexibel te zijn in het vak.

Mijn leven missie is om aan elke ervaring loyaliteit, creativiteit en passie toe te voegen en hoop ik mijn missie in te kunnen zetten bij De Noorderlingen. Mijn verwachtingen zijn dat ik heel veel ga leren en niet alleen over mijn eigen vak, maar ook over het ondernemen. Ik ga Anna ondersteunen bij het delen van alle mooie verhalen over De Noorderlingen en bij de evenementen die De Noorderlingen gaat organiseren. Ik sta te popelen om de nieuwe lichtingen te gaan ontmoeten en met hun in gesprek te gaan over hun eigen bedrijf.