Luuk-Jan Bergsma

Luuk-Jan Bergsma is docent bij Hanzehogeschool én onderdeel van het team van De Noorderlingen.

Luuk-Jan Bergsma"Voor succesvolle ondernemers is het hebben van ‘overzicht’ een sleuteleigenschap. Zonder overzicht geen inzicht dus ook geen uitzicht!"
Hogeschool:Hanzehogeschool
Functie:Docent Hanzehogeschool (Groningen)

Hoi Ik ben Luuk-Jan. Februari 2022 heb ik voor het eerst mogen meedraaien met De Noorderlingen en dat smaakt naar meer! Het is mijn taak om de financiële-lijn en de duurzaamheidslijn verder te ontwikkelen. Met mijn 18 jaar ervaring in de zakelijke financiële dienstverlening en 2 jaar als zelfstandig ondernemer probeer ik studenten te helpen met financieel inzicht, financierings- en financieel advies. Naast De Noorderlingen geef ik ook de Minor Duurzame Organisaties, ik probeer de studenten dan ook te stimuleren om ook opzoek te gaan naar de diepere betekenis van hun ondernemerschap.

Ik geniet ervan om studenten te helpen met ondernemen en hun enthousiasme aan te wakker. Wat mij betreft is De Noorderlingen hiervoor een perfecte omgeving.

Waar kan ik je mee helpen?

Ik vind het leuk om verbindingen leggen en heb een redelijk netwerk in Noord-Nederland. Heb je dus een hulpvraag? Stel hem vooral. Vanzelfsprekend kun je bij mij terecht met financiële-, financierings-en duurzaamheidsvraagstukken. Maar voor ieder vraag over je businessmode, of ontwikkeling als ondernemer, sta ik altijd klaar.