Jelmer van der Wijk

Jelmer van der Wijk is programmamanager van De Noorderlingen. Hij zorgt dat de kwaliteit van het programma hoog blijft door sterke inhoud, aandacht voor de ondernemers en een sterk netwerk daaromheen

Jelmer van der Wijk"Mijn taak is dat de kwaliteit van het programma steeds hoger wordt, dat wij steeds betere ondernemers opleiden en wij steeds meer waarde creëren voor het Noordelijke ecosysteem"
Functie:Programmamanager

Hi, mijn naam is Jelmer! Sinds februari 2022 ben ik aangesloten bij De Noorderlingen, met het oog op het verder versterken van het programma. Mijn taak is dat de kwaliteit van het programma steeds hoger wordt, dat wij steeds betere ondernemers opleiden en wij steeds meer waarde creëren voor het Noordelijke ecosysteem. Ik geniet van de bruisende omgeving en wilde ideeën van de ondernemers, om hen verder te brengen in hun ondernemersreis is waar het allemaal om draait!

 

Waar kan ik je mee helpen

Mijn passie ligt op het snijvlak tussen technologie en ondernemerschap. Ik heb ervaring met business development, virtual reality, game design, event management en venture capital. Je kunt mij altijd vragen om te sparren over je bedrijf of je pitch te finetunen. Verder breng ik je graag in contact met onze ondernemers of partners, dus stuur gerust een mail!