Aanmelden

Agenda

Social Media

 

De Noorderlingen zoekt nieuwe ondernemende helden!

In september 2018 start  de nieuwste editie van ondernemersminor De Noorderlingen! Ben jij een van onze nieuwe ondernemende helden? Meld je aan  via het contact formulier of neem contact met ons op!

Wij werken met een intake procedure, alleen inschrijven bij je hogeschool is dus niet voldoende!

100 tickets, 10 plaatsen

Heb jij een ticket ontvangen?

Docenten van de vier samenwerkende hogescholen zijn aan het werk als talentscouts. Studentondernemers krijgen een ticket uitgereikt met een uniek ticketnummer. Heb jij één van de honderd tickets gekregen? Gefeliciteerd! Je kunt je ticket verzilveren op onze website. Vul aanmeldformulier in en geef je ticketnummer door.

>> Verzilver je ticket

Geen ticket? No worries!
Stuur ons een mail met je motivatie & we nemen contact met je op! info@de-noorderlingen.nl

 

Geen ticket, maar wel interesse?

Studenten die zich willen inschrijven voor De Noorderlingen maar (nog) geen ticket hebben gekregen kunnen zich ook bekend maken via het aanmeldformulier op de website.

>> Aanmelden voor De Noorderlingen

Selectie

Uit alle aanmeldingen worden de tien studenten met de sterkste ambitie en het beste ondernemersconcept geselecteerd. Zij starten in september of februari met de Minor Ondernemerschap en worden de nieuwe ondernemende helden. Wil je aan De Noorderlingen meedoen vanuit een afstudeer- of stagetraject? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

De Noorderlingen op zoek naar nieuwe ondernemende Helden

 De Noorderlingen is er voor ambitieuze student ondernemers!  Je kunt je nu aanmelden voor ons programma!  We selecteren 10-15 gedreven ondernemers per editie. Ken jij of ben jij die ondernemende student met een eigen bedrijf of geweldig business idee? Wil jij de schoolbanken en de eindeloze plannen inruilen voor echt hands- on ondernemen onder begeleiding van professionals en experts uit de regio? Meld je dan nu aan of laat het ons weten via info@de-noorderlingen.nl

 

De Noorderlingen is toegankelijk voor derdejaars en vierdejaars studenten van de vier samenwerkende hogescholen. Maar geïnteresseerde studenten van andere hogescholen kunnen ook aan het onderwijsprogramma deelnemen via het kies-op-maat systeem. Het programma past selectie aan de poort toe en laat alleen ambitieuze deelnemers met vernieuwende en potentieel schaalbare concepten toe.